Контакт

ОПШТИНА БЕЛА ЦРКВА

МИЛЕТИЋЕВА 2

26340 БЕЛА ЦРКВА

Телефон:013/851-224

Факс:013/851-346

E-mail:kabinetbc@mobilpro.rs

Питајте председницу oпштине Бела Црква – пошаљите електронску поруку.