ОБАВЕШТЕЊЕ О СПРОВОЂЕЊУ СИСТЕМАТСКЕ ДЕРАТИЗАЦИЈЕ

deratizacija-2

 

Обавештавамо јавност да ће „ЕКО-САН ПЛУС“ д.о.о из Земуна вршити  СИСТЕМАТСКУ ДЕРАТИЗАЦИЈУ на територији Општине Бела Црква, у  периоду од 13.09.2021. до 18.09.2021. године.

 

 

Други – јесењи третман, дератизација у 2021. год. вршиће се у јавним установама на територији општине Бела Црква, у домаћинствима  14 насељених места, сеоским депонијама и гробљима на главној градској депонији као и на каналима урбаног дела општине и канализационом систему, односно шахтама.

Систематска дератизација у домаћинствима је бесплатна, примењује се у количини од 1 кг по домаћиству у свим насељеним местима општине.

За сузбијање се користе биоцидни препарати на бази Бродифакума или Бромадиолона. Препарати се постављају у количини и на начин да спрече случајна тровања људи и животиња.

 

Све информације могу се добити на бр.тел.

064/8121-142 Слободан Поповић

 

Уколико сте у немогућности да преузмене грануле у време доласка екипе, можете се обратити ЈКП,,Белоцрквански комуналац“-Бела Црква, сваког радног дана у периоду од 10:00-12:00 часова, као и у Месним заједницама свих насељених места.

 

Одељење за урбанизам, привреду и инспекцијске послове

Подели ово:

Архиве