Бесплатним интернетом покривен парк у Белој Цркви

Бесплатним интернетом покривен парк у Белој Цркви

Wи-фи дрво постављено је у среду 5.јула и одмах је било у функцији, па становници Беле Цркве и туристи највише у вечерњим сатима, уживају у хладовини и бесплатном интернету. Данас је зона обухвата обележена таблама, а свечано отварање се очекује у другој половини месеца.

Упорност у борби против сиве економије становника општине Бела Црква се исплатила.

Према статистичким подацима становници општине Бела Црква на четвртом су месту по учешћу у наградној игри за сузбијање сиве економије. Из општине Бела Црква у току трајања наградне игре „Узми рачун и победи“ послато је толико фискалних рачуна и слипова да је након обраде података објављено да је по становнику послато 24 рачуна и на тај начин становништво је допринело да се обезбеде награде.

Прошлог месеца обављено је и гласање за пројекат који ће бити реализован наградом у износу од 20.000евра, а свечано отварање wи-фи дрвета и проглашење победничког пројекта биће обављено у другој половини јула.

Свечаности  ће присуствовати Министар државне управе и локалне самоуправе  Бранко Ружић, представници НАЛЕД-а , компаније „Телеком Србија“, и представници општине Бела Црква.

 

Подели ово:

Архиве