Заједничким снагама до игралишта за децу

 

Заједничким снагама до игралишта за децу

ЈКП „Белоцркваснки комуналац“ и ЈП „Белоцрквански водовод и канализација“ ових дана раде на уређењу православног гробља и чишћењу старе-рекултивисане градске депоније. Овај простор добиће ускоро праву намену у сарадњи са бајкерима клуба Р.И.П.

-Стара  депонија рекултивисана је по свим тада важећим стандардима пре двадесет година, али је на жалост део мештана наставио да овај простор и даље затрпава смећем. Током прошле године радници комуналног предузећа очистили су све осим инертног отпада, али због недостатке грађевинских машина радови су настављени сада и укључено је ЈП „Белоцрквански водовод“, каже Милица Витомиров, вд директора ЈКП „Белоцрквански комуналац“

-До сарадње је дошло на иницијативу председника Скупштине општине Бела Црква Марјана Алексића. Између два јавна предузећа постоји изузетна сарадња, а посао на чишћењу с обзиром да знамо разлог, представља више задовољство него напор, рекао је директор ЈП„Белоцрквански водовод и канализација” Драгутин Јовановић .

Планом генералне регулације насеља Бела Црква простор који се чисти је јавна зелена површина, оградом која ће бити постављена наредних дана биће одвојен од православног гробља, и на њему се уз помоћ бајкера из мотоциклистичког клуба Р.И.П. формирати дечје игралиште са спортским теренима.

 

 

 

Подели ово:

Архиве